Ahoj, chci se zkusit vypsat. Byla jsem teď s klukama a s mýma rodičema na chalupě, kromě nás tam byla ještě švagrová s čtyřletou dcerou.
Prakticky od začátku tam do mně máma hučela, jak se klukům nevěnuju, jak špatně jedí, nesedí u stolu (někdy jo), mají problém s odplínkováním. Švagrová s ní ve všem souhlasila. Dneska jsem dostala menstruaci, což je pro mně vždycky psychicky hodně náročné období. A při obědě se do mně pustil i táta. Skončilo to debatou, při které jsem začala křičet a mámě jsem řekla, že je kráva. Táta mně požádal, abych zavolala manžela a odjeli jsme, což se stalo. Tátovi a švagrovce jsem řekla ahoj, mámě ne, nedalo se, utíkala přede mnou. Z domova jsem poslala sms, že jsme v pořádku doma, jako vždycky. Zatím ji nedostali, v baráku není signál. Tak teď přemýšlím, jestli jsem přišla o rodiče. Naši nás dost podporovali finančně, máma mi chodila hlídat, když jsem potřebovala, byla jsem za to vděčná. Akorát jsem od nich pořád měla stigma, jak jsem neschopná a sama si neporadím. Je mi z té celé situace smutno. Co byste teď dělali? Myslíte, že se to zlepší? Díky za názory. J.