Jani nazvat takhle mámu neomlouvá asi nic.Musí to rozdejchávat těžko.Chápu,že tě vytáčí.Moje máma je stejná,proto hlídání a kontakt omezuju na minimum.Radši obracím akždou korunu a padám an hubu,než abych si o hlídání řekla.Za ty řeči o tom jak jsme neschopná mi to nestojí.Ale nikdy bych si vůči matce tohle nedovolila.Ano pohádám se s ní,odjede třeba s breky(ale to spíš na mě zkouší,jestli povolím),ale prostě jsou určité meze. Každopádně omluvila bych se a nějakou dobu bych nic nechtěla.Jsi dospělá,takj se postav na vlastní nohy a ukaž rodičům to rodičům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.