Na tvém místě bych se neomlouvala a na čas si od rodiny dala odstup - začít se do mě navážet celá rodina + švagrová, tak bych taky vybouchla ...a podle tvého popisu se z jejich strany taky nejednalo o žádnou konstruktivní a citlivě podanou kritiku, ale o pouhopouhé veřejné pranýřování. Já tyhle situace zažila snad stokrát...moje zážitky s rodinou, a hlavně matkou, by vydaly na román. Hlavně po porodu jsem se s mojí matkou asi půl roku vůbec nestýkala - v zájmu vlastního duševního zdraví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.