No, já bych hlavně přemýšlela, proč mi to řekli, což u mojí mamky asi nehrozí. A to si jako člověk nesmí od rodičů nic vzít, když to nabízí? A musí si nechat všechno líbit? Zdá se mi, že jsi stejnej typ jako moje máma. Ona je totiž krize a občas na někoho dolehne natolik, že živitel rodiny ztratí práci a pak má problém si rychle nějakou dobře placenou najít. Můj manžel nesedí na zadku a řeší to, teď se pustil do podnikání, takže ho nevidíme celé dny, takže to není o tom, že bychom co chvíli stáli u mých rodičů s nataženou packou. To ani náhodou. Občas jsem jí poprosila, aby se mnou s dětma někam dojela, třeba na oční s jedním, protože mám dvě děti blízko od sebe věkově a cestování MHD není jednoduchý a pak taky počkala v čekárně než doktor ošetřil to konkrétní dítě, abych je v ordinaci nemusela oba hlídat.
A když něco přivezla, tak jsem jí za to byla vděčná a taky jsem jí to vždycky řekla. Ale za tenhle názor ti stejně děkuju. Nedávala jsem to sem, aby mi všichni napsali jaká jsem chudinka, takže to beru.