| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem si hodně věcí uvědomila, až když se mi narodila dcera, najednou jsem si uvědomila, že k ní mám jiný vztah než moje máma ke mně, že na ni nedokážu aplikovat její výchovné postupy, že je pro mě důležitější spokojenost dítěte než to, co řeknou lidi. Takže moje dcera "cepovaná" opravdu nebyla a kupodivu se všechno stejně naučila, jen třeba o něco později~;) Ale její osobnost, sebevědomí, průbojnost a tak je úplně jinde než jsem měla já.
Malý přklad - řekla jsem mámě, že si nepřeju, aby na dceru uplatňovala to její neustálé vytýkání všech nedostatků a srážení sebevědomí a ona mi odpověděla, že ale "lidi to stejně vidí a pomluví nás". Ona je schopná na veřejnosti cedit mezi zuby řeč typu :" nesměj se, víš, že máš křivý zuby, neukazuj ruce, nemáš pěkné nehty, tyhle kalhoty ti nesluší, máš v nich velkej zadek, nechoď jako kobyla, dělej menší krůčky, decentně se usmívej, zatáhni to panděro" a při tom rozdávat na všechny strany zářivé úsměvy pro cizí lidi~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.