Ahoj holky, já nějak nestíhám a tady se už skoro rodí!! Je možný, že to tak uteklo? U druhých to asi běží fakt rychleji
Konečně skončila škola, už jsem se těšila, že dopadne to věčné dovážení, odvážení, rozvážení, kroužky, povinnosti, vstávání...Adam měl taky samý jedničky, překvapilo mě, že to nebylo pravidlem a ne všechny ty samý měly. Úkoly u nás jsou jak kdy. Když je čtení a matika tak to je v pohodě, ale u psaní byl vždycky porod. Hrůza. Než vůbec vyndal sešit tak desetkrát spadl ze židle, pětkrát mu vypadlo pero z ruky, xkrát se vzteknul kvůli čemusi...no prostě Adam...co na to říct.
Jak vlastně trávíte prázdniny? Já přihlásila Adama na tábor
Fakt jsem zvědavá, jak to bude probíhat a jak to zvládne. Letos jela prvně i Aňa, vezli jsme ji v neděli a snad dobrý. Jela na 2 týdny, Adam jen na 8 dní. Jsem zvědavá, necháme se překvapit.
Míša mi přijde strašně velikej, Adam je prostě furt mimono. I když teď se mě jedna slečna ptala, jestli jsou A+A dvojčata
A to prosím oba vyrostly, ovšem rozdíl 3 let mezi nima vidět není. A to jsou prckové oba. Kdyby byl Adam na svůj věk velkej tak už asi Anet přerostl.
Ivčo, pesan vypadá moc dobře. Mě tady taky přemlouvají už několik let, ale zatím odolávám...
Tak a víc si nepamatuju.