| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak tím bych začala...
máme hodně temperamentní (ne hyper atd.) 2 děti, děti nebijeme apod. a funguje fakt jen důslednost... do synových 3 let jsem si myslela, že to nefunguje, že mi hrábne... ale prostě to v něm vše bylo, jen to chtělo čas a bylo to hrozně nárnočné období... podle mě to je ale jediné, co opravdu ve výchově platí na většinu dětí

prostě kraviny neřešte, ale na zásadních věcech opravdu trvejte, nevyhrožujte zbytečně, pokud přijde trest, tak ho dodržet... naše děti hodně mohou, ale pokud něco ne, tak fakt ne... v kravinách dávám výběr, v zásadních nikdy
také dávejte bacha, aby to nebylo pořád něco NE od rána do večer, pak už to "ne" ani nevnímají... prostě když padne z vaší strany NE, musí vědět, že je to vážné

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.