| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ivčo, ty bláho, 3 týdny! Smekám. Zrovna jsme včera mluvili o tom, že přesně v tomto věku byl náš nejstarší na dost sparťanském táboře na celé 3 týdny...a že si nedovedu představit Adama.
My tenhle týden budujeme jezírko, Adam pomáhá a to ho baví. Pak pojede na tábor, vymění se akorát časově s Anet. Až se vrátí, jedem do Švýcarska na týden asi tak, pak týden bude mít ještě S. dovolenou, to zatím nevím, co vymyslíme. A pak starší jedou na sousko a Adam ke tchýni. Takže na závěr prázdnin se fakt těším, chvíle bez všech dětí...
Evi, tyhle věci koupíš na každým rohu takže buď úplně v klidu. O nic nejde. Ono vlastně nejde vůbec o nic:-)Už si nějak nedovedu přestavit další mimino. Jsem ráda, že se trochu osamostatňují a znova ten kolotoč bych už fakt nechtěla. No, mám odpracováno~t~ A Adam je takový trouba, že mimino bude ještě sto let. S těmi úkoly to je přesný. On ještě jak má špatnou grafomotoriku tak to je fakt opruz s ním. Měl období, kdy už byl fakt seklej a psaní bylo za trest (naštěstí oni ho domů nosili fakt minimálně). Ale po dopisu od dr.K. pro pí. učku, přestala učka hodnotit jak to vypadá a naopak začla chválit za to co se povedlo a hodně se to zlepšilo. On se třeba fakt i snaží, ale vypadá to děsně. Ale dr.K. říkala, že nejdůležitější je, že si vybaví tvar a postup tahu perem a jak to výsledně vypadá je úplně jedno. Pro něj je to děsný úsilí a když dostane připsáno "snaž se víc ať to je pěkné" tak to je fakt hrob. Pak to fungovalo super, myslím, že učka musela hodně dlouho hledat, co se na stránce povedlo~t~, to mu zakroužkovala a napsala cosi jako "tohle se ti moc povedlo, chválím".
Jinak držte palce, měli jsme jít na kontrolu na neuro, do Motola jsem se zařekla, že už nepáchnu, tak mi naše pediatra doporučila jinou neuro. Jdem tam o prádzninách. Má to být mudra, která se zabývá přímo i dětma s ADHD a medikací. Příští týden tam jdem na EEG a v srpnu už k ní. Jsem fakt zvědavá a doufám, že to nějak vyladíme. Teď teprv vidím, že se staršíma dětma jsem měla totální vegáč~2~ O úkolech jsem nevěděla od 1.třídy, o učení taky ne. Prostě teď mi to ten nahoře trochu vykompenzoval~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.