Taky se připojuji k tomu, že naše důslednost je pro děti moc důležitá. Potřebují se naučit a vědět, že NE znamená NE a pokud toto zvládneme (taky mám pětileťáka a taky jsem nedůsledná) tak máme do dalších několika málo let o problém míň. Jinak ty bolesti nohou můžou být tzv. růstové bolesti. Můj syn má období, kdy ho prý děsně bolí nohy, nic pro to zřejmě udělat nemůžu, tak mu to mažu aspoň alpou, ať vidí, že to neberu na lehkou váhu... Přeju vám pevné nervy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.