Děkuji za velmi zajímavý článek. Uvítala bych další, obsáhlejší, který by pojednával i o jinýh vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích. Jak nejvhodněji skladovat, ošetřovat, kombinovat a upravovat jídlo, aby zůstalo zachováno co nejvíce živin. Slyšela jsem např., že po mase a zelenině se nemají jíst mléčné výrobky. Mléko prý brání vstřebábání železa. Vápník se prý zase váže na vlákninu, takže by se mléko nemělo pít zároveň s pečivem. Nevíte co je na tom pravdy??? Děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.