Popravdě řečeno mě i kdyby někdo zval s rodinou že můžeme přespat 2, 3 noci, tak bych to odmítla a raději se poohlídla po nějakém ubytování, protože jak se říká, ryba a návštěva druhý den smrdí. Myslím, že je lepší pro zachování dobrých vztahů a pohody raději využívat veřejné ubytování. U mě posledně chtěla zůstávat kamarádka se 2 dětma 4 roky a 16 měsíců (šídlo!), já jsem měla pár dnů před termínem porodu, tak jsem slušně odmítla, že bych z toho byla nervní a v pohodě, vůbec to neřešila. Taky záleží jaké má kdo vychování...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.