Čau holky,to je vedro,co?
mně to źase až tak nevadí,ale rozhodně by mi bylo líp,kdybych měla zahrádku s bazénem
Ivčo,to FAKT věřím,že na Šumavě je fajn,taky bych si to nechala líbit
A Pavli v jezírku taky
to budete mít to kombinovaný,kde se v jedný části koupe,v další jsou ryby a další je nějaký kaliště?
Bohužel zrovna musím tenhle týden (a asi i ten příští,pokud neporodím) často do Podolí na kontroly,protože v pondělí se dr.nelíbila placenta,tak jsem tam strávila 4,5hodiny!!
Nejdřív mě dr.vyšetřila,ok,CS 5,malej ve správný poloye hlavičkou dolů,pak ale udělala sono,nic mi neřekla (šlo o tu placentu) a poslala mě na monitor.
Ten byl špatnej,malej spal (on je nejaktivnější večer) a ještě k tomu měl jednou bradykardii 60,takže za hodinu zopakovat,po vydatným kalorickým sladkým jídle a napití.
Takže jsem šla znova,to už mě hledali,osobně mi tam doktorka přinesla žádanku na mimořádný sono na úterý,že chce zkontrolovat placentu a průtoky a když jsem se jí ptala,co se jí nezdá,tak prý nic,všechno ok
No na tom 2.monitoru jsem byla snad 40 minut,sestřička malýho musela budit,ale nakonec se to podařilo,jenže každý monitor musí vidět lékař a dr.byla na obědě.Takže po asi 15 minutách čekání mě sestra poslala na porodní sál,ať mi to tam někdo skoukne.Tam zase čekání,ale aspoň verdikt,že oba monitory jsou ok a můžu jít v klidu domů....
Takže mám pěkný program - v pondělí Podolí,včera Podolí sono,ve čtvrtek Podolí monitor a v pondělí Podolí monitor+poradna
A včera na sonu se ukázalo,že placenta je tak o dva týdny starší než miminko,to je naštěstí úplně ok,váží cca 3050gr.,průtoky buď v normě nebo na horní hranici normy,ale placenta už má lakuny a kalcifikace,prostě dosluhuje.
Rozhodně mě nenechají přenášet.možná bude nutná i indukce,to jsem hlavně nechtěla,ale když to jinak nepůjde,tak to samozřejmě dám
A to jsem si pracně vypracovala porodní plán
člověk míní....
V Podolí je to tedy masová velkovýroba,např.tlak měří sestry v obrovským sálu,je jich tam asi 6 nebo 8 a každá má svůj stůl a židličku pro maminku,tak tam by to odsejpalo,ale...
jinak u nás stále strašný binec,MM nestíhá malovat,do toho pracuje,ale já už jsem si zvykla,sice jsem chtěla mít uklizeno a všechno načinčáno a jen se těšit na miminko,ale zatím mě uspokojilo,že mám doma ten líh,pleny,smontovanou postýlku,sbalenou tašku do porodky,yatím jen ten základ
,atd...Pavli,máš naprostou pravdu s tím,že se to dá všechno kdykoliv dokoupit,zvláště u nás,ale stejně mám hned lepší pocit,že to mám nachystaný
Přidávám se k Pavle a taky zírám,jak jsi,Ivčo,"odvážná",že pustíš Honzíka na tři týdny na tábor
já bych to asi nedala...Míša je od soboty na tom florbalovým soustředění a já jsem tam málem brečela!
zvláště poté,kdy se dozvěděl,že jeho kámoš,na kterýho se těšil a kvůli kterýmu tam hlavně jel,NEJEDE
Vypadá to,že ani nebyl nemocný,jen ho máma nepustila nebo se mu nechtělo,nevím
každopádně nechali propadnout zálohu asi 3 tisíce a pak ani nezavolali,ten trenér je nemohl vůbec telef.zkontaktovat,povedlo se mu to až těsně před odjezdem a maminka tedy potvrdila,že kluk nejede
No a teď vůůůůůbec nevím jak se tam Míšovi daří,mobil nemá a ani trenérům nevoláme,tak snad dobrý.V pátek se tam jedeme podívat na zápas a v sobotu už přijede domů.
Pak pojede k našim na chalupu,ale tam už to zná,tam se o něj nebojím
Pavli,to bude relax bez těch dětí teda
ale já už se na druhou stranu nemůžu zase dočkat toho prťouse,nevyměnila bych ho ani za cestu kolem světa
ještě dočítám s tím psaním,měli jste na psaní tornádo nebo stablo?My oboje a řekla bych,že tím tornádem za 20Kč psal Míša asi líp než superdrahým stablem...
A naše učitelka vůbec absolutně úpravu písma nehodnotí a neřeší,vyloženě jde jen po hrubých chybách.Takže v naší škole by měl Adámek veget
A proč už ne Motol?
My tam půjdeme v prosinci na oční operaci
Míša má už několik let v oku takovou červenou žilku,vždycky nám všude říkali,že to nic není,ale poprvý v tom Motole diagnostikovali oční névus,prostě piha v oku,která by později začala dokonce pigmentovat dohněda.Poslední dobou mi to připadá větší,takže dr.tam rozhodl,že to půjde ven
A musela jsem se zasmát,že "teď ti to ten nahoře trochu vykompenzoval"
ještě že mám průpravu od Míši,protože po dvou zlatých dětí mít takový číslo musí být asi fakt šok
já jsem snad připravená po tom malým ďáblovi na hodně...