| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Čau holky,to je vedro,co?
~e~ mně to źase až tak nevadí,ale rozhodně by mi bylo líp,kdybych měla zahrádku s bazénem~l~
Ivčo,to FAKT věřím,že na Šumavě je fajn,taky bych si to nechala líbit~z~
A Pavli v jezírku taky~b~ to budete mít to kombinovaný,kde se v jedný části koupe,v další jsou ryby a další je nějaký kaliště?

Bohužel zrovna musím tenhle týden (a asi i ten příští,pokud neporodím) často do Podolí na kontroly,protože v pondělí se dr.nelíbila placenta,tak jsem tam strávila 4,5hodiny!!
Nejdřív mě dr.vyšetřila,ok,CS 5,malej ve správný poloye hlavičkou dolů,pak ale udělala sono,nic mi neřekla (šlo o tu placentu) a poslala mě na monitor.
Ten byl špatnej,malej spal (on je nejaktivnější večer) a ještě k tomu měl jednou bradykardii 60,takže za hodinu zopakovat,po vydatným kalorickým sladkým jídle a napití.
Takže jsem šla znova,to už mě hledali,osobně mi tam doktorka přinesla žádanku na mimořádný sono na úterý,že chce zkontrolovat placentu a průtoky a když jsem se jí ptala,co se jí nezdá,tak prý nic,všechno ok~l~
No na tom 2.monitoru jsem byla snad 40 minut,sestřička malýho musela budit,ale nakonec se to podařilo,jenže každý monitor musí vidět lékař a dr.byla na obědě.Takže po asi 15 minutách čekání mě sestra poslala na porodní sál,ať mi to tam někdo skoukne.Tam zase čekání,ale aspoň verdikt,že oba monitory jsou ok a můžu jít v klidu domů....
Takže mám pěkný program - v pondělí Podolí,včera Podolí sono,ve čtvrtek Podolí monitor a v pondělí Podolí monitor+poradna~e~
A včera na sonu se ukázalo,že placenta je tak o dva týdny starší než miminko,to je naštěstí úplně ok,váží cca 3050gr.,průtoky buď v normě nebo na horní hranici normy,ale placenta už má lakuny a kalcifikace,prostě dosluhuje.
Rozhodně mě nenechají přenášet.možná bude nutná i indukce,to jsem hlavně nechtěla,ale když to jinak nepůjde,tak to samozřejmě dám:-) A to jsem si pracně vypracovala porodní plán~q~~t~člověk míní....
V Podolí je to tedy masová velkovýroba,např.tlak měří sestry v obrovským sálu,je jich tam asi 6 nebo 8 a každá má svůj stůl a židličku pro maminku,tak tam by to odsejpalo,ale...

jinak u nás stále strašný binec,MM nestíhá malovat,do toho pracuje,ale já už jsem si zvykla,sice jsem chtěla mít uklizeno a všechno načinčáno a jen se těšit na miminko,ale zatím mě uspokojilo,že mám doma ten líh,pleny,smontovanou postýlku,sbalenou tašku do porodky,yatím jen ten základ:-),atd...Pavli,máš naprostou pravdu s tím,že se to dá všechno kdykoliv dokoupit,zvláště u nás,ale stejně mám hned lepší pocit,že to mám nachystaný~t~

Přidávám se k Pavle a taky zírám,jak jsi,Ivčo,"odvážná",že pustíš Honzíka na tři týdny na tábor~e~
já bych to asi nedala...Míša je od soboty na tom florbalovým soustředění a já jsem tam málem brečela!~n~ zvláště poté,kdy se dozvěděl,že jeho kámoš,na kterýho se těšil a kvůli kterýmu tam hlavně jel,NEJEDE~o~
Vypadá to,že ani nebyl nemocný,jen ho máma nepustila nebo se mu nechtělo,nevím~o~ každopádně nechali propadnout zálohu asi 3 tisíce a pak ani nezavolali,ten trenér je nemohl vůbec telef.zkontaktovat,povedlo se mu to až těsně před odjezdem a maminka tedy potvrdila,že kluk nejede~a~
No a teď vůůůůůbec nevím jak se tam Míšovi daří,mobil nemá a ani trenérům nevoláme,tak snad dobrý.V pátek se tam jedeme podívat na zápas a v sobotu už přijede domů.
Pak pojede k našim na chalupu,ale tam už to zná,tam se o něj nebojím~y~

Pavli,to bude relax bez těch dětí teda~t~ale já už se na druhou stranu nemůžu zase dočkat toho prťouse,nevyměnila bych ho ani za cestu kolem světa~t~
ještě dočítám s tím psaním,měli jste na psaní tornádo nebo stablo?My oboje a řekla bych,že tím tornádem za 20Kč psal Míša asi líp než superdrahým stablem...
A naše učitelka vůbec absolutně úpravu písma nehodnotí a neřeší,vyloženě jde jen po hrubých chybách.Takže v naší škole by měl Adámek veget~t~
A proč už ne Motol?
My tam půjdeme v prosinci na oční operaci~n~~a~Míša má už několik let v oku takovou červenou žilku,vždycky nám všude říkali,že to nic není,ale poprvý v tom Motole diagnostikovali oční névus,prostě piha v oku,která by později začala dokonce pigmentovat dohněda.Poslední dobou mi to připadá větší,takže dr.tam rozhodl,že to půjde ven~e~

A musela jsem se zasmát,že "teď ti to ten nahoře trochu vykompenzoval"~t~ ještě že mám průpravu od Míši,protože po dvou zlatých dětí mít takový číslo musí být asi fakt šok
~a~
já jsem snad připravená po tom malým ďáblovi na hodně...~e~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.