Přidat odpověď
Trošičku si dovolím zabrzdit euforii - momentálně řeším podobný problém, jen mám lepší startovací podmínky - mé nejmladší dítě má "už" devět. Ale jeden projekt už táhnu - ještě 2 roky, další, kde mám na krku ekonomiku v září začíná a podali jsme obr projekt (teda na mě). 30.6. byl podán, má údajně poměrně velkou šanci uspět. Ale já se stále ještě vzpamatovávám z kolotoče před podáním a vím, že pokud to vyjde, bude to podstatně horší. MM funguje nárazově (kvůli práci), spolehnout se na něj časově nemůžu, neví, kdy bude ve městě. Nejstarší syn studuje mimo bydliště, dcera potřebuje docela často šoféra a doma nefunguje(dělá vrcholově sport a k tomu gympl), dojíždím cca 25 km. Projekt je na 3 roky plus 5 udržitelnost - pokud by vyšel, splní se mi nahlas vyslovený sen, ale mám bobky - se skončením udržitelnosti bych oslavila padesátiny a to jsem ještě velmi nedávno uvažovala o čtvrtém dítěti. Pokud budeš řešit, zda do toho jít, uvědom si délku projektu a udržitelnost a to, že pokud jsi hlavní řešitel, nemáš celou dobu šanci z toho vystoupit - nebo s obrovskými problémy a za cenu sankcí pro zaměstnavatele. Pokud jsi si jistá, že to opravdu chceš dalších 5 či kolik let dělat, jdi do toho a hodně štěstí.
Předchozí