| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Spí se mnou, ale bude mít svou postel od září. Myslím, že se nejedná o kontaktní ekzém. Jak to vdechuje, vrazí se mu to pak na kůži. Podle alergoložky ekzém bude už brzy ustupovat a přijdou nemoci dýchacích cest. U mně ekzém v jeho věku ustoupil, alergická rýma mě začala trápit až na vysoké-jak jsem začala jezdit do Brna. Dnes tu i 4. rokem bydlíme a i moje vakcínami zklidněná alergie mě často obtěžuje.
Syn strašně reaguje na chemikálie, vyházeli jsme už dávno všechny vonné svíčky apod., přesto ustoupení ekzému bylo vždy na pár dnů. Já jsem pro koupi povlaků i pro nás, stejně ho tam budeme mít nasáčkovanýho co chvíli.
MM je přesvědčen, že když bude syn víc pít, problém se vyřeší a nevyhodíme 20 tisíc za povlaky. Už nevíme, co máme doma změnit a mám obavy, že by musel žít ve "sklenílu". Po 4 dnech v Dětské nemocnici se zhnisanými neštovicemi lékařka konstatovala, že vypadá nádherně-jenže tam se prý i matrace sterilizují.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.