Po delší době jsem si udělala popkorn z pukancové kukuřice. A opět jsem si připomněla, proč si ho nedělám častěji. Hodně odpadu, nenafoukne se dost, čili bílá a žlutá část tak v poměru 60:40.
Stále vzpomínám na popkorn - pukancovou kukuřici - z UK. Popkorn z ní byl jemnější, hodně nafouknutý, minimum odpadu.
Děláte si taky radši tento druh popkornu - ne ty balíčky do mikrovlnky? A kde kupujete kukuřici? Doporučte prosím. Děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.