Tak jse se dozvěděla že klíče od bytu byli dány jiné osobě. Bude mít 14 dní na rozmyšlenou. Bylo mi to dneska oznámeno jako hotová věc. Mám 50% bytu a nikdo se mě na nic nezeptal.Navíc mi bylo oznámeno, že polovina věcí v bytě je k ničemu, přičemž byli max 2-3 roky staré... Já té ženské vůbec nevěřím. Mám obavy, možná zbytečné, že je schopná ten byt vybílit. Brácha se na mě za to asi naštval, ale po všem co udělala a dělá jí prostě nevěřím... Řekla jsem mu, že jestli do 1.8. nebude u něj nechám vyměnit zámky já, protože on to odmítl
Vůbec neakceptuje, že bych měla některé věci jako spolumajistelka bytu vědět... Měl odpojit pevnou linku, kabelovku, protože na to prostě nemá peníze, ale před dvěma týdny mi z toho volal...
Když to nechám odpojit já, tak zas ebude zle, že tam bydlí on. Jsem se i dozvěděla, že nejde ošetřit aby si nesl odpovědnst za platby ohledně bytu jen on sám... Mám jedině možnost v případě jeho neschopnosti platit, vyplatit to já a pak to po něm žádat, jinak můžou exekutoři přijít ke mě... To mi klidu rozhodně nepřidalo...
On nemá na vyplacení bytu, já taky ne. Mě je ten byt k ničemu. Máme svoje. Jsem 400km daleko a rozhodují o něm jiní aniž by mi kdokoli dal nějak vědět...
Asi mi stejně neporadíte, ale vypsat jsem se musela...