Mám doma to samé, jen v ženském provedení. Kouše do všech a to dost silně - fakt to děsně bolí. Kouše mě i do prsa, a to od 4.měs., kdy ji začaly růst zuby. Myslím si, že je to jen obdobím - nám teda od těch 4.měs. rostou zuby nepřežitě, takže to připisuji tomu. A dr. mi říkala, že ty druhé děti mají potřebu se bránit a upozorňovat na sebe, takže většinou víc kousají, štípají apod. Já teda netrestám, jen důkladně říkám ne - ale nepomáhá to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.