Tak mám babičku(mamku od mé mamky) ročník 32 a té dr řekli že má Alzheimera,taky je paličatá zapomíná klíče a jiné věci,jak se jmenuje její sestra a zdá se to být čím dál horší,taky nevydrží chvíli sedět,pořád musí okopávat zahradu a plevel všude.Vařit bych jí už vůbec nenechala,my bydlíme vlastně s ní a vařím už dlouho jen já ona usne i u vaření vody na kafe ve varné konvici.Takže asi nepotěším bude to čím dál horší.Občas babi i upadne a nebo z ní nakonec dostanem že upadla a nevěděla o sobě,už se jí to párkrát stalo.
Moje prababi (babi od mého taťky) alzheimera měla taky co chvíli se nás ptala kdo že jsme, dožila se devadesátky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.