Kolem druheho roku ( a pri prechazeni z plin na nocnik) se nam to delo taky. Jednou jsem mela tez pocit ze ji konecnik vyleza ven, ale pak uz se to nikdy neopakovalo. Stolici mela tuzsi. Casto volala "bobek" ale pak si to rozmyslela, nechtelo se ji, nekdy i po kakani plakala. Resila jsem to zkraje ruzne, svestky, datle atd. halvne ji nutila vic pit. Pozdeji - ale kvuli jinym porblemum - jsem nasadila probiotika a omezila mlecne vyrobky /alergie/ a cele se to uklidnilo. Taky trochu dozrala. Zacala pravidelne kakat - kazdy den rano, tak nejak sama, pricitam to tem probiotikum (Biopron Junior) a uz to nebylo tak tuhe a nejak to sama pak prestala resit. Taky trochu dozrala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.