Z rýžové mouky je to jiné, hodně se lepí, nejde mi válet, maximálně někam nalít (třeba mufiny), ale pečivo má jinou chuť i konzistenci. Ideální jsou mouky míchané např. rýžová, kukuřičná, pohanková atd. dohromady. Vyzkoušej.
Ještě mě napadlo upéct něco jako velkou kokosku nebo pusinku. Tam jsou jen běžné ingredience, ale není to klasický dort.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.