já bych řekla že přítel tvoji matky se nemá co starat do toho jak vychováváš děti..a mě se teda něco podobného stalo taky, na chalupě měli sousedi bazén a já jsem výslovně zakázala aby tam můj první syn v té době měl kolem 4let lezl...no a dědeček posílen nějakým pivem ho do bazénu vzal, malý už byl po jídle a chystal se na kutě, já uspávala s mužem v kočárku miminko...proběhla hádka jako hrom ale musel bohužel uznat že platí to co řekneme my...pak se sám omluvil což nikdy neudělal a myslím si že kdyby tam muž nebyl dopadlo by to úplně jinak... poradit ti můžu max to že nejlépe se vše řeší až vychladnete, bude to těžké ale maminka sama příjde na to kde je chyba a musíte se v rodině víc tolerovat, jde to těžko vím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.