Při prvním těhotenství mi břicho tvrdlo od 24. týdne. Byla jsem i v nemocnicích na kapačkách (já blbec o tom řekla doktorovi), pak jsem brala magnézko a rodila jsem vyvolávaně po termínu. Při druhém těhotenství mi břicho tvrdlo od 22. týdne, nebrala jsem nic, rodila jsem opět vyvolávaně na konci 42. týdne. Pocity jsem měla v obou případech dost nepříjemné. Ani jsem nemohla počítat, kolikrát za den mi břicho ztvrdlo - měla jsem ho prostě třeba dvě hodiny jak šutr, pak povolilo a zas nanovo. Důležité je, jestli se ti nezkracuje čípek, či není to tvrdnutí pravidelné (jako kontrakce), jinak by snad nic hrozit nemuselo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.