Ahoj,mam osmi mesicniho chlapecka.Asi tak pred mesicem se mu udelal na tvaricce cerveny flicek,po rade kamaradky jsem ho mazala vatovym tamponkem namocenem v odvaru z hermanku.Nehorsilo se to,ale ani nezmizelo.Za par dnu se pak udelal dalsi na varlatkach(to muze byt neco jineho a s ost.flicky nemusi souviset).Zasli jsme tedy k doktorce,ktera nam napsala dehtovou masticku.Flicky po ni treba na den zmizely,ale pak se zase udelaly znovu.Po par dnech se rozsirily na cele telicko(zadicka,nozicky,rucicky,za krkem),krom koznich zahybu.Sli jsme znova k doktorce a dostali endiaronovou mast.Zase nic,mozna jeste horsi.Premyslela jsem,co to mohlo vyvolat,co noveho to mohlo zpusobit.Je to ekzem(v rodine nikdo nema) nebo alergie(pred tydnem jsme zacali s prikrmy,pouzila jsem avivaz,pouzivam jinou detskou kosmetiku,prisli jsme do styku s AE deckem,v rodine sestry jsou pejsci a kocicka) nebo plisen nebo neco jineho?Zatim jsem zkusila vysadit sampony,mydla,vlhcene ubrousky a avivaz.Pres den vozim sebou zinku a zadecek a pindika myji cistou vodou,vecer myji sebamed-mydlem a celeho mazu sebamed-mlekem.Na varlatkach se flicky ztratily,ostatni zustavaji.Co to muze byt a co s tim?Cetla jsem o Cannadermu Robatko,mam ho vyzkouset?Filipek se neskrabe,takze ho to asi nesvedi,jen si casto mne nos(ma ale rymu-uz 14dnu,muzou mu vadit ty nudlicky),ale chtela bych mu pomoct,tak prosim o radu.Dekuji za vsechny prispevky,Ivana
Předchozí