Přidat odpověď
Zavolej na ten Karlak OKAMZITE, rekni, ze jsi tehotna a oni te, pokud uznaji, ze se tahle mutace musi hlidat, pozvou ihned. Pro netehotne jsou velni dlouhe cekaci lhuty. Ale berou tam bezne bez doporuceni.
Vubec neposlouchej, co ti k tomu rika gynekolog, velmi pravdepodobne tomu rozumi podobne jako vsichni ti, s nimiz jsem se v prubehu tehotenstvi setkala ja (= jak koza petrzeli).
Moje gynekolozka nedokaze ani spravne napsat slovo leidenska, v Krci neumel nikdo z gyndru napsat predpis na clexan a davali mi to, co tam zapomnela jina pacientka prede mnou (sama jsem si kontrolovala davkovani podle predpisu z Karlaku - uz jsem si nestihla dojit pro dalsi predpis, protoze me hospitalizovali). Take by ti nemeli predepisovat nic na redeni krve jen tak od boku, mela bys byt pod kontrolou hematologu.
Ale me bylo receno, ze MTHFR heterozygotni formy ma mnoho lidi, a ze v drtive vetsine pripadu s tim neni treba nic delat, maximalne radi brat vice kyseliny listove. Bez doporuceni hematologa bych do sebe rozhodne nic necpala.
Předchozí