Při jaké teplotě se jídlo vaří? Pokud se vaří jídlo při dostatečně malé teplotě, mohou se v něm množit různé breberky a vy uvaříte již zkažené jídlo. Nebo se skutečně vaří jídlo při 100 °C 12 hodin? A co úspora energie? Jinak vařená zelenina se kvůli vitamínům nejí, ale hlavně kvůli vláknině. Jinak pokud nechcete přijít o vitamíny nekrájejte, ani nestrouhejte zeleninu ani ovoce kovovým nožem, či struhadlem (plastovým toho ale moc nenekrájíte).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.