Nikdy jsem nezáviděla, jsem před podobnou situací, já jsem ta odstěhovaná. Kdyby se sourozenec co dostane dům staral o rodiče, tak prima. Horší je to, že je pořád pryč a nestará se nikdo. Ti co jsou blízko se starat nechtějí a já co jsem 300 km daleko to mám těžké. Jsem v dvojím ohni - na jednu stranu bych chtěla být nápomocná víc a na druhou stranu zase trávit víkendy společně s manželem a dětma doma, trochu relaxem.
Myslím, že je v pořádku, že ten kdo zůstane bydlet s rodičma aby z toho měl výhodu bydlení, ale aby se opradu staral.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.