| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kili, psala jsem, že se bojím těch nemocí, ale zároveň i očkování. Kdyby byly vakcíny bez nežádoucích účinků, očkovalo by se krásně. Ad spalničky, četla jsem si o tom, rizika komplikací tam jsou, ale nemusí být.

Postižené dítě znám, bylo očkované v 8 měsících , po tom postupně ochrnovalo...je jí 12 let, je postižěná, nemluví, slintá , je na úrovni batolete. Víc zjistím, až dorazí teta, je to její kamarádka, vídá ji osobně. V Karviné v nemocnici ji nic kloudného neřekli, musela do Prahy do Motole, kde ji řekli, že to má z očkování! TAkových případů je hodně! Vy sám by jste mi zaručil, podepsal papír, že moje dítě po očkování nebude míž žádný nežádoucí účinek? Že se mu nic nestane, zaručíte mi to????? Věříte tomu natolik???
Vím, že některé nežádoucí účinky tam jsou vzácné, ale jsou a stát se to může.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.