Náš malej 19m zásadně běhá, zásadně jinam, než kam jdeme, buď opačným směrem, ještě lépe do silnice, leze na židle, přes židli na stůl, leze na křeslo, pak na područku, z područky se snaží dostat na parapet, područka je dřevěná asi 5 cm silná, pak na ní balancuje, kouká na mě a kejve nohou ve vzduchu. Všechno v rekordním čase, než se otočim
Tuhle sebral malej ostrej kamínek a spolknul ho, dva dny jsme pak procházeli hovínka, jestli to vyjde (vyšlo
)Bez rozmyslu se vrhá ze schodů a do vody, je mu jedno, jestli ho držím nebo jestli je pod ním deset cenťáků nebo metr. Furt ho někde chytám, když jdeme na procházku s kočárkem, tak ho vypouštím jenom někde, kde může lítat a pokud možno tam nikdo není, přičemž kočárek musí stát, neb já běhám za synem... Jít s kočárkem v jedný ruce a synátorem v druhý je utopie! Neposedí, nepostojí, jediný, při čem je v klidu, je DVD (úžasnej vynález, bez Krtka a Ladových říkadel už bych byla v blázinci
)Nevydrží extra dlouho, ale každá chvilka dobrá
Neposlouchá, byť slyší velmi dobře
Už jsme z něj vyřízený s manželem oba,a to nejsme žádný velký nerváci. Rozbitý kolena a boule na hlavě nepočítám. Když se vzteká, bouchá hlavou do zdi/dvířek od linky a pak se rozeřve ještě víc. Jeden čas se vždycky zhroutil na zem a mlátil hlavou do dlažby nebo chodníku apod., to naštěstí už skoro přešlo. Fakt jsem ráda, že v tom nejsem sama
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.