Mam neco podobneho,taky mam trimesicni holcicku,zijeme v Egypte.Cele tehotenstvi mne doktor vysetroval pouze ultrazvukem,vaginalne pouze tesne pred porodem,kdyz potreboval vedet,jak se oteviram,protoze mala byla hodne velika.Nakonec mne poslal na cisar.Mala se narodila ve 4 hodiny rano a uz v devet vecer mne z nemocnice propustili. My pres den vubec ven nechodime,jdeme na prochazku az v osm vecer,kdy uz je tady tma.Pres den ven budu chodit az tak v rijnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.