| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, jsme v Emiratech. Jak jsem psala, az na ty vedra jsem tady spokojena, zeny tady smi temer vse.
Ja kdyz si neco objednavam pres internet z Cech, necham si to poslat domu k rodicum a mama mi to posle sem. Vim jen o jednom prodejci, ktery zasila do zahranici, ale za takove penize, ze by mi to mama mohla poslat trikrat.
Dcera byla nastesti hodna v kocarku (jinak byla taky uplakane mimino az do 4 mes.), mame hned vedle baraku uplne nove nakupni centrum, takze jsme chodili hodne casto tam, to byla velka vyhoda. Jinak mam vlastni auto, ridit tady zeny smi, takze nebyl problem si kamkoliv dojet.
Ja ted resim jiny problem. Chtela bych na podzim nastoupit do prace, takze si budeme muset najit sluzku/chuvu, ktera pomuze rano deti vypravit do skoly a odpoledne je vyzvedne. Najit si nekoho (nejradeji bych Filipinku) neni problem, to spis ja si nejak nedovedu predstavit. Jsem doma uz skoro 5 let a materske dovolene uz mam plne zuby a do prace se tesim, ale na druhou stranu ta predstava, ze s mymi detmi bude nekdo cizi... Musim se s tim srovnat, protoze doma uz byt opravdu nechci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.