Přidat odpověď
Jordano, souhlasím s tebou!!!
Moje kamarádka taky dceři pořád jen domlouvá a domlouvá, ale většího hajzlíka jsem neviděla - je z ní naprosto vyčerpaná a vyřízená. Včera mi přišla sms - co mám dělat už nemůžu, dělá mi jen schválnosti - podotýkám, že jsou jí taky 4 roky. Trošku brzo na trápení nad vlastním děckem, ne??
Myslím si, že v případu mé kamarádky už je na pár přes zadek pozdě - teď už by to bylo jen na truc! Měla jí PLÁCNOU!!! PŘES ZADEČEK už ve 2 letech, kdy malá začala zkoušet její trpělivost.
Nechtěla bych, aby se moje dcera (4) potkla s podobnou holčičkou třeba ve školce. Děkuji pěkně!
A vy co tady píšete - NE FYZIC. TRESTY!!! - chtěla bych vás vidět, kdyby vaše dítko přišlo třaba o kousek ouška. To je případ z MŠ od nás - chlapeček holčičce vykousl kousek ucha! Tohle udělat parchant ne dceři, tak ho asi "přizabiju" - už jen z té představy jak mu za to rodiče pouze domlouvají!
Podotýkám, že moje dcera dostala za celej život max. 4x a to opravdu PLÁCNUTÍ. Nejsem žádněj blázen co děcko mlátí jen tak pro zábavu.
Předchozí