já mám po dvou těhotenství jedno stehno plné metliček od shora až ke kolenu a jsou stále více vidět a tmavší a přiznám se,že mi to dost vadí. každý řekne,to nic..ale mít to sám,také by se mu to nelíbilo...
přitom nikdo v rodině to u nás nemá,jen já. máma má proti mně nohy jak za mlada,o celulitidě nemluvím,ta potkala také jen mě,to je ale nespravedlnost. ségra nic,máma nic a já za obě dvě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.