Ivo,
pockej, pockej..AE je formou Atopie a nemusis mit k AE ani astma, ani alergii (na potraviny, na pyly, na hmyzi bodnuti atd...) ale ty dispozice, pokud uz AE mas, tak k tomu mas VZDY. Vetsina pacientu vsak ma treba AE plus pylovku, nebo AE plus astma. Ty priznaky alergie mohou byt nekdy tak nenapadne, ze Te ani nenapadne, ze tohle alergie je (napr. paleni v puse po nejake potravine, nebo migrena).
Jak to "Vy vsichni" mate s testama? Mate je udelane? Nevim, kdo to jste "Vy vsichni" - kolik to je lidi, ale jestli to je treba, manzel, Ty, prarodice atd..tak by se mi zdalo jako opravdu dosti vzacny jev, ze by jste vsichni meli pouze AE bez jakekoliv alergie a pripisovali by jste to pouze chemikaliim.
Samozrejme zadne vune, avivaze a zbytecnou chemii atd. doma nepouzivame, reklam na podobne nesmysly je moc, to s Lizou samozrejme souhlasim. Ale kdyz to vezmeme realne, tak kdo (ktera firma) by si antireklamu na tyto chemie v domacnostech zaplatila?
Ivo,
Tvoje dcera ma testy udelany ? Mam dojem, ze je jeste mala (tj, do tri let), tam se tedy inhalacni alergeny mohou objevit az kolem 3. roku veku, ale pokud ma potraviny, to uz by se asi objevilo.
Milada
Předchozí