Ahoj holky (i kluci), máte nějakou fundovanou radu, případně odkaz na zdroj kde bych se konečně dopátrala pravdy... :-( Někdo mraženou zeleninu nedoporučuje z důvodu velkého obsahu dusíku. Někdo tvrdí, že mražená (ihned po sklizni) je lepší než ta "čerstvá" kdoví odkud dovezená a kdoví kdy sklizená. Mám v mrazáku jak syrovou tak v pyré proměněnou a do kostiček namraženou. Jak dlouho se to dá pro mimiňáky takhle uchovávat? Ta čerstvá asi dýl než ta uvařená co? Někdo dokonce zmražování hotových jídel pro děti nedoporučuje vůbec. Ach jo, mám z toho hlavu v pejru. Já vím, že čerstvý je nejlepší, někdy mi to ale připadá jako nedosažitelný ideál – jen ať si to páni výživáři pár dní za sebou zkusí - speciálně v zimě...
Pátrala jsem, pátrala a uspokojivého (jednotného) výsledku jsem se nedopátrala. Předem díky moc za pomoc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.