| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nedávno jsem zjistila, že mi dělá problém vyjet eskalátory s tříletou holkou a s golfáčem s batoletem. Nástup na Dejvický výtahem v pohodě, ale na Malostranský ~Rv Umím nastupovat jenom zadkem napřed, obráceně mi to připadá strašně nepřirozený a bojím se. Zadkem napřed se tak jako zapřu a cítím, že mám kočár pevně v ruce. Obě ruce použiji na nástup s kočárkem a holka sama nastoupit neumí, teda uměla by, ale je malinká a dosáhne akorát pěkně pod madlo, kde se bojím skřípnutí. Kdyby nastoupila sama až po mně, tak by stála na schodech bez držení. Bez pomoci kolemjdoucích se neobejdu. Takže jezdím hlavně jen tam, kde jsou výtahy, což je na trase A celkem málokde.

Jak to děláte se dvěma takhle malými dětmi (malej bez kočáru být nemůže)

A poněkud blbý dotaz, nastupujete předkem nebo zadkem ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.