Suzann,
...Občas když se to hodně vyhrotí, tak mi ještě předhazuje, že potřebuju dítě, abych nemyslela na blbosti. Nevím jestli to s tím souvisí Tak tohle MM na mě taky zkoušel, když jsme pak dítě měli, tak to zase bylo, že jsem s dítětem doma, tak on na domácnost nesáhne, to jsem ještě brala, ale on na ni nesáhl ani když jsem šla zpět do práce, nesáhne na ni ani tehdy, když je celý den doma a přitom je to on, kdo má hrozně věcí a další krámy pořizuje. Ne, že by se jen válel, ale věnuje se věcem, které po něm nikdo z nás nechtěl, rodina z nich nemá žádný užitek, dělá to jen sám pro sebe a ještě v tom utápí společné peníze.
Jinak tedy po příchodu dítěte manžel najel na systém "máš dítě, tak se starej, co by jiní dali za zdravé dítě a ty nejsi spokojená". On byl podle jeho mínění v domácnosti s malým dítětem zbytečný, tak se věnoval kariéře, kamarádům, hospodě, sportu a doma byl záměrně co nejmíň.
Dneska bych si hrozně rozmyslela, za jakých podmínek mít dítě. Mateřské pudy stejně nemám a s dítětem je v takových věcech ženská ještě zranitelnější, zvlášť, pokud se stane na chlapovi závislá, všechny dosavadní spory se jen zhorší