| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hledala jsem rok. Pracovala jsem 15 let jako vedoucí sekretariátu jednatele jedné něm. firmy (a můj záběr problematiky byl opravdu poměrně široký). Hledala jsem rok. Intenzivně. Nakonec už jsem hledala cokoliv. I uklízečku. Teď pracuji na noční na expedici v cukrárně. Jsem tam totálně nešťastná, chce se mi napsat až v depresi. Je to práce, která mě nebaví, nemusím u ní myslet, nic nevytvářím, chybí mi kontakt s lidmi a pestrost. Také komunikace s lidmi. ~n~ Je to práce, kterou může opravdu dělat každý. Nemám o sobě přehnané mínění, ale myslím si, že nejsem blbec a tady můj mozek totálně umírá. ~n~ Také se obávám, že už nikdy nenajdu práci odpovídající mojí kvalifikaci. ~n~
Problémem bylo, že téměř 90% procent firem se ani neobtěžovalo mi odepsat. Odeslala jsem (a stále odesílám) desítky (už by se to dalo spočítat na stovky) životopisů. Když už jsem se dostala na pohovor, tak problémem byly děti. Sice se vás na to ptát nesmí, ale když se zeptají, co jste dělal poslední tři roky, tak to stejně vyjde najevo. ~n~ Nikoho nezajímá, že jsem pracovala i na RD a že už další dítě nechci a ani to, že mám hlídání v případě nemoci dětí. Prostě mám malé děti a jsem v pr.... Úplně cítím, jak po vyřčení formulky "děti" atmosféra viditelně ochladne a už jsem nenápadně a urychleně vyponklonkována s větou, že se mi ozvou. Buď se ozvou, že místo obsadili někým jiným, nebo se neozvou vůbec (to je častější). ~n~ Shniju na dosmrti na expedici. ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.