Přidat odpověď
Cammelia kde berou??????????, taky by mě zajímalo kde shání zaměstnance a nemůžou sehnat........
tady na Moravě taky sháním a mám stejný problém jak tady píšou holky, přišla krize propuští se všude a je všude stop stav, berou maximálně za někoho kdo dá výpověď a zájemců jsou stovky..............
......přitom do minulých zaměstnání jsem vyhrála konkurzy vždy, v posledním zamšstnání jsem přes 5 let.......mezery nemám, praxe spousta, plat bych brala i klidně 10 tisíc hrubého, přitom mám VŠ....
za poslední asi 2 měsíce co sháním, z 50 zaslaných životopisů jsem se dostala na 4 konkurzy
na jednom mi řekl pán, že ženské nerozumí strojařině tak jako chlapi a tím to bylo vyřešeno...ptal se na děti, na rodiče.....normálně se rozčílil, když sem mu řekla, že mu na to nemusím odpovídat....
na ÚP jsem se dostala do úžšího výběru, ale napsali mi, že jsem byla výborná, ale bohužel můžou vzít jen 1 zaměstnance....
na dalším konkurzu chtěl šéf administrativní pracovnici, která bude telefonicky obstarávat náhradní díly v zahraničí, požadoval plynně do telefonu 2 jazyky nebo výborně na úrovni komunikativní a překladatelské angličtinu, protože on sám neuměl......
atd...
na některé zaslané mi neodpoví nebo rovnou napíšou, že už mají vybraného jiného zájemce....
Předchozí