Doporučuji vzít práci klidně na směny - pro začátek - zajistit si hlídání - radši zaplatit za hlídání než nemít práci. Jestliže manžel směnuje tak ty si můžeš dát směny opačně a krásně se u dětí vystřídáte - na přechodnou dobu se to dá přežít a nikdy nevíš co se z toho vyvine - třeba se tam objeví nová pozice kterou ti nabídnou atd.... Já sama jsem po RD vzala práci na směny v kanceláři a jsem spokojená - lepší než sedět doma bez peněz - to jsem seděla dost dlouho a byla to hrozná nuda - teď jsem v kontaktu s lidma, práce mě baví a je to další zajímavá zkušenost a získávám další praxi a lépe se mi bude hledat práce na normální úvazek - toto beru jako práci přechodnou - ale líbí se mi a těžko se mi bude opouštět...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.