Neřeším jejich povahu,ale vadí mi tak nějak všeobecně;když nějak obtěžují mě nebo moje děti - ať už jde o smrad na zastávce,v restauraci (sami u svého jídla nekouří,ale sotva dojedí,už si zapalují) nebo třeba když si otevřu balkon,abych vyvětrala a do obýváku se mi nažene smrad,protože pan soused si dává čoudovou...Ať kouří doma a nechá to dýchat vlastní rodinu,ale proč to mám dýchat já a moje děti?Celá naše rodina jsou nekuřáci,takže jsem fakt ráda,že to nemusím řešit ve svém nejbližším okolí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.