Můžeš mi napsat jaké konkrétní místo??? Mimochodem už tu píši potřetí, že momentálně práci mám, ale mimo můj obor. Proto se snažím najít si místo, které odpovídá mému vzdělání a praxi. A to je téměř nemožné, protože takových míst je zoufale málo a když nemáš známé, tak jsi v podstatě bez šance nebo musíš mít velké štěstí. Většina takových míst se totiž ani do inzerátů nedostane a ty se o ni nemáš šanci dozvědět. Předtím jsem hledala, kde se dalo (vč. těch různých příspěvkových org.). Přeji ti více štěstí v případném hledání než mám já (pro jistotu nevkládám žádný smajlík).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.