| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Může Ti to tak připadat, ale žádná obecná pravda něčím podložená to ve skutečnosti není. Mě to tak nepřipadá.

Je to podobné, jako kdybych psala já, coby čtyřnásobná matka směrem k jedno či dvojmatkám, že sourozence ničím nenahradíš, atd. I když si to třeba můžu myslet sama pro sebe, nemyslím, že by to byla obecná pravda, kterou by měli sdílet všichni a kvůli které by si měli pořizovat více dětí.

Já jsem se tak rozhodla z mnoha důvodů- baví mne to a domácí škola skýtá mnohem více možností než klasická. Můžu se dětem věnovat mnohem individuálněji. Nejstarší dcera, která právě nastupuje by zřejmě nemohla navštěvovat běžnou ZŠ bez asistenta (to ovšem není ten zásadní důvod, ty předchozí jsou důležitější) Je to ale celý komplex důvodů, těžko je zde pomocí slov prezentovat. Prostě to cítím, jako ideální volbu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.