Přidat odpověď
Máme 27 měsíců...když vylívala čaj na stůl, postel, tak jsem ji to vzala a nedostala to do ruk (dávala jsem ji pít sama).Když řvala,že to chce, řekla jsem ne,vylíváš to,nic nedostaneš,nazdar.
Když se vztekala (a někdy ji to popadne i teď), tak jsem ji odnesla do jejího pokojíku, zavřela jsem dveře. Říkám ji, at přijde, až se uklidní.
Asi dvakrát mě lištila...sedíme, tulíme se najednou prásk,facka jak hrom. Poprvé jsem to brala, že nechtěla, podruhé jsem ji to vrátila (samozřejmě tak,aby ji neulítla hlava). Párkrát ji to chytne a třeba mě chce kopnout, nebo něco přinese a že mě praští. Když ji řeknu: udělej to a já ti to vrátím, tak řekne nene a valí pryč...pak se chce většinou tulit a já vysvětluju,že se to nedělá a blalablabla...(ted jsem si vzpoměla,že mě jednou lištila v obchodě bo jsem ji nechtěla něco dát,to byl mazec :P)
Jinak to čůrání: v klidu. Vyslíct, říkat fuj, ty si prasátko, podívej se jak je to ble (u nás se to ble chytlo,malá to říká,když potřebuje na nočník bo udělá hromádku)...neřekla bych,že to udělala schválně...
Tady vidíš, že máš naprosto normální dvouleté dítě, které zkouší a zkouší.
Víc by mi vadila tvá maminka...chtělo by se to domluvit, ať hodí zpátečku a nemíchá se ti do výchovy...když ty malé něco zakážeš a ona to dovolí, je to na levačku...třeba ti tu už někdo něco k tomu napsal...nepročítala jsem všechno.
Jinak vítej v klubu krkavčí matko ;)
Předchozí