| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hilly to určitě ne, zkoušejí to jak mohou. Ale mám děti 4 - nejstarší bude za chvíli 5let, nejmladší je kojenec. KDyž jdu s nimi ven, musím mít jistotu, že mi neutečnou, že počkají před přechodem.... Jsou už celkem vycvičení v tomto, jinak to nejde. Ale můžu s nimi jít kamkoliv (teda v rámci města, do Prahy bych sama nejela, je tam moc lidí) a vím, že se na ně můžu spolehnout, že tam dojdeme v pořádku. Je to o bezpečí, o důslednosti - nechceš jít na frekventované ulici za ruku, je mi lítp, vrátíme se domů, nekoupíme v obchodě slíbené lízátko apod. A fakt to dodržet, když dohodu poruší. I kdyby to znamenalo, že z návštěvy kamarádky nebude nic.
Jinak mně přijde, že zlobí, když se nudí. Hodně nám pomáhá děti zapojit do běžných činností. Ale jasně že máme dny, kdy mi tečou nervy, to si pak dám kafe, hodim nohy na stůl a nějaký úklid nebo žehlení mi může ... :)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.