Ahoj, můj manžel občas jede na služebku a já si uvědomím, jak to mají matky samoživitelky nesnadné. Ujíždí mi nervy daleko víc a daleko snáz se nechám svojí dvouletou dcerou vytočit. Takže jednak velká poklona, že to zvládáš sama. Asi bych dala občas mamince pohlídat a pečovala o blaho své duše. Zašla za kamarádkou, šla si zaplavat, četla si... Když jsem já v pohodě, vybírám "kritické" situace daleko líp.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.