.... a pokud se vám nechce do velké oslavy, tak bych pozvala lidi na prohlídku domu (pokud se nějak účastnili stavby atd.) - a to by se nejspíš dalo udělat na etapy, pozvat je jen na oběd / večeři po částech...
.... já narozeniny obvykle neslavím, letos jsem měla kulaté a ještě se to sešlo s návštěvou kámoše z jiného kontinentu, takže byla u nás slezina, ale moje narozeniny se na ní neřešily... nicméně já mám pocit, že byla prima oslava (možná právě proto, že se neřešily narozeniny).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.