Tý jo.....tak to mě nenapadlo řešit.......kluci věděli, že když je ráno přivedu půjdou pravděpodobně do jiný třídy než svý.....(teda Luk šel zrovna do LOGO třídy..tam ty uči byli ,aby s nima mluvili...) po obědě se spojovali taky...nebo po svačině...podle potřeby.....nikdy jsem to fakt moc neřešla. věnovali se jim 100%...a nezáviděla jsem jim, že jdou v poledne domů. Když si nadělám jdu taky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.