| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dočetla jsem do konce. Teď už mi čtvrté dítě vůbec není jasné. Taky píšeš, že víš, že tebe i děti miluje, což je skutečně fajn, protože nikde nepíšeš, jak se to projevuje. Jsou dvě možnosti. Buď jsi ve chvíli, kdy jsi psala ten příspěvek, byla tak na dně, žes ve skutečnosti pominula spoustu drobností, které pro tebe a děti manžel dělá z lásky, nebo jsi nic nepominula, ale taky nechápu, v čem tu jeho lásku vidíš. Popsala jsi chlapa, co si dělá svoje, zřejmě nosí peníze, ale to je taky všechno, co je ochoten učinit. Ano, žena se mu jistě hodí - jak jinak by měl doma čisto, kdo by se staral o děti a sex by s profesionálkou vyšel draho. Děti jsou v takovém případě zřejmě něco, co je fajn na připoutání ženy k němu, protože na finanční nezávislost v jednom dospělém a čtyřech dětech se dá pomýšlet snad jen pouze v manické fázi maniodepresivní psychózy.
Moc se omlouvám, jak tvrdě jsem to napsala, ale jestli jsi vylíčila vaše soužití pravdivě, tak mám podezření, že tu jeho lásku si jen namlouváš, abys to vůbec nějak psychicky ustála. Prosííím, řekni, že je v něčem opravdu báječný, jinak nechápu, proč jsi se s ním dostala až do tohoto bodu. (Což ti bohužel nijak nepomůže.)
Manželská poradna? Psycholog aspoň pro tebe? Mediátor?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.