Vlaštovko a na co čekáš? Že si sám všimne? Můj muž mě miluje a já jeho taky. Ale když mu neřeknu konkrétně co má udělat, tak to prostě neudělá. Beru to jako normální mužskou vlastnost ( ano, jsou i výjimky) a nehroutím se z toho. Prostě řeknu co po něm chci a je to. On navíc nesnáší příkazy, takže ho to pak občas stojí sebezapření aby práci udělal ale je natolik inteligentní že mu po menším bojkotu dojde, že to nedělám proto abych ho buzerovala. Že po něm chci jenom to co je prostě nutné. Kdybych čekala jako ty až ho to napadne, tak se tady udřu sama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.