Nedočítala jsem vše, ani článek, ani reakce, ale nedá mi to nepřispět!!
Třetí dítě jsem "nechtěla" víceméně z rozumu, za A byt.podmínky, za B finance, za C zdrav.důvody a tak...
Manžel ho připouštěl. No, bodejď by ne... neboť za D!! VELKÁ ČÁST PÉČE BYLA NA MNE, jeho to dítě "nevycuvávalo" (jak fyzicky, tak psychicky, že??!)
Inu stalo se, a přihodila se Verunka. Je jí 13měsíců, a od porodu jsem měla "vychutnávky" typu JÁ UŽ SE NAPŘEBALOVAL DOST, TOHLE DÍTĚ UŽ PŘEBALOVAT NEBUDU... nekoupal... co hůř, když jsem mu jí donesla, že jí potřebuju podržet, pochovat, já nevím co.... NO PROSTĚ DĚS, HRŮZA, NESPOLUPRÁCE!!
Ale proč to píšu:Před 14dny jsem se naštvala na naší finanční situaci, která je dlouhodobě bídná, ale teď ještě bídnější, a výhledově přibudou výdaje (školka, škola)..
No, a rozhodila jsem sítě, dostala nabídku z Globusu-pekařství, a ŠLA DO TOHO!
Kvůli penězům, ale teď vidím, že ty jsou jen "třešinkou" na dortu!
JE DENNĚ DOMA V PŮL 3, A NEFUNGOVAL! Dostal oběd, zalezl, a já šla ven s dětma, večeře, koupání, ukládání...
A teď?
Mám odpolední od 13 nebo od 15h do 21:3O, a
DĚTI MAJÍ KONEČNĚ TÁTU!! KTERÝ S NIMI TRÁVÍ ČAS, PODNIKÁ VÝLETY, a tak...Chci tím říct, ON SE SÁM OD SEBE NEZMĚNÍ, JEMU TO VYHOVUJE!
NAVÍC VÝČITKY, PŘÍKAZY A PODOBNĚ jen házejí špatné světlo na hysterickou manželku!!
JEN ŽIVOTNÍ ZMĚNA VĚCI ZMĚNÍ!!
Já odstavila kojence, zmizím na půl dne z domu, A JEMU
NEZBÝVÁ, NEŽ FUNGOVAT!